ring i dag  

  22 13 13 21

veder skrot kan hjælpe dig af med dit elektronikskrot

Vi henter dit gamle elektronikskrot ganske gratis

Brænder du inde med gamle computerskærme, laptops, kopimaskiner eller andet elektronikskrot. Eller skal det elektroniske udstyr skiftes i virksomheden eller hjemme i privaten? Så ring til Veder Skrot - vi afhenter vi gerne dit gamle elektronikskrot ganske gratis - så behøver du at have besværet med køre det på genbrugspladsen.


Du er sikret korrekt bortskaffelse af dit elektronikskrot og at alle de miljømæssige krav bliver overholdt, når du lader Veder Skrot afhente dit gamle elektronikskrot. Vi er ISO 14001 miljøcertificeret.


Veder Skrot har hovedsæde i Ringkøbing, men vi kører gerne i 50 km radius, hvor byer som Skjern, Hvide Sande, Søndervig, Holstebro, Herning og andre byer går ind under. 


Strækker du dig lidt ud over de 50 km, så prøv at ring - for måske skal vi alligevel i nærheden og så henter vi gerne skrot af jern hos dig.

Veder Skrot har hovedsæde i Ringkøbing, men vi kører meget gerne til vores nabobyer som Skjern, Hvide Sande, Søndervig, Holstebro, Herning for at hjælpe dig med dit skrot.

Leveret af