ring i dag  

  22 13 13 21

VI OPKØBER ALLE FORMER FOR JERNSKROT I RINGKØBING OG OMEGN

Har du en mængde jernskrot liggende vil vi gerne købe det

Har du en mængde jernskrot du gerne vil af med, så køber vi gerne dit jern. Det kan bl.a. være jernskrot fra gamle stalde og gamle industrimaskiner. Hvis det først skal nedskæres eller demonteres er det også en opgave vi gerne assisterer med. Veder Skrot køber fra både private og erhverv. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig af med dit jernskrot.

Gamle hvidevarer henter vi ganske gratis og hjælper dig med korrekt bortskaffelse af det. Det er du garanteret ved at vi er ISO 14001 miljøcertificeret. Det gør det nemt for dig og du slipper med besværet med at køre det på genbrugspladsen.


Veder Skrot har hovedsæde i Ringkøbing, men vi kører gerne i 50 km radius, hvor byer som Skjern, Hvide Sande, Søndervig, Holstebro, Herning og andre byer går ind under. 


Strækker du dig lidt ud over de 50 km, så prøv at ring - for måske skal vi alligevel i nærheden og så henter vi gerne skrot af jern hos dig.

Veder Skrot har hovedsæde i Ringkøbing, men vi kører meget gerne til vores nabobyer som Skjern, Hvide Sande, Søndervig, Holstebro, Herning for at hjælpe dig med dit skrot.

Leveret af