ring i dag  

  22 13 13 21

VEDER SKROT AFHENTER SKROTBILER I RINGKØBING OG OMEGN

Vi tilbyder at afhente din skrotbil og du får endda en skrotpræmie for din bil

Har du en skrotbil stående som du har svært ved at komme af med? Så er Veder Skrot ikke længere end et kald væk. Du slipper for alt bøvlet med en bugseringsvogn, som kan koste i dyre domme. Vi afhenter din skrotbil for dig helt gratis i Ringkøbing og omegn. Du behøver ikke at være hjemme, når vi henter skrotbilen, så længe den bare er frit tilgængelig.


Du kan få op til 2.200 kroner i skrotpræmie for din skrotbil
Du kan få op til 2.200 kroner i skrotpræmie for en personbil og op til 2.500 for for din varevogn/4x4. Skrotpræmien kommer direkte fra miljøordning for biler.

Så når du gerne vil af med din skrotbil sker der følgende:
  Du underskriver en skrotningsattest (Efter vores anvisning)
  Veder Skrot henter/modtager bilen, samt får skrotningsattest og registreringsattest
  Du modtager en bekræftelse på at vi har hentet/modtaget bilen
  Nummerpladerne afmeldes - dette gør vi
  Veder Skrot sender skrotningsattesten ind
  Skrotpræmien kommer direkte ind på din konto


Vi hjælper gerne med at udfylde skrotningsattesten, da det er meget vigtigt at den bliver udfyldt korrekt. Hvis den ikke kan læses eller der er fejl i reg.nr og konto nr. kan du risikere at skrotpræmien ikke bliver udbetalt.


Der kan være tilfælde, hvor man har købt en bil, for at lave den i stand og den dermed ikke er omregistreret. Her skal der søges dispensation, for at få skrotpræmie. Det hjælper vi meget gerne med og har ansøgningspapir til dette. Dette kan desværre tage længere tid.


Hvor henter vi skrotbiler?
Vi kører ud fra Ringkøbing og henter gerne biler der skal skrottes i op til 50 kilometers radius. Vi kan også hente længere væk, men så vil det først blive når vi kommer i nærheden af din by.

Veder Skrot afhenter skrotbiler både i Skjern, Hvide Sande, Søndervig, Holstebro, Herning, Tarm, Esbjerg og andre byer. Du ringer bare, så afhenter vi bilen.

Veder Skrot har hovedsæde i Ringkøbing, men vi kører gerne i 50 km radius, hvor byer som Skjern, Hvide Sande, Søndervig, Holstebro, Herning og andre byer går ind under.

Strækker du dig lidt ud over de 50 km, så prøv at ring - for måske skal vi alligevel den vej og så henter vi gerne jernskrot, elektronikskrot og skrotbiler hos dig.

Leveret af