ring i dag 

  22 13 13 21

SKROTBILER afhentes I RINGKØBING OG OMEGN

Veder Skrot afhenter gerne din skrotbil og klarer alt papirarbejdet for dig. Det eneste du skal gøre er at give os et kald.

Vi tilbyder at afhente din skrotbil og du modtager skrotpræmien for din bil

Har du en skrotbil stående som du har svært ved at komme af med? Så er Veder Skrot ikke længere end et kald væk. Du slipper for alt bøvlet med en bugseringsvogn, som kan koste i dyre domme. Vi afhenter din skrotbil for dig helt gratis i Ringkøbing og omegn. Du behøver ikke at være hjemme, når vi henter skrotbilen, så længe den bare er frit tilgængelig.Få op til 2.200 kroner i skrotpræmie for din skrotbil

Du kan få op til 2.200 kroner i skrotpræmie for en personbil og op til 2.500 for for din varevogn/4x4. Skrotpræmien kommer direkte fra miljøordning for biler.

Så når du gerne vil af med din skrotbil sker der følgende:
  Du underskriver en skrotningsattest (Efter vores anvisning)
  Veder Skrot henter/modtager bilen, samt får skrotningsattest og registreringsattest
  Du modtager en bekræftelse på at vi har hentet/modtaget bilen
  Nummerpladerne afmeldes - dette gør vi
  Veder Skrot sender skrotningsattesten ind
  Skrotpræmien kommer direkte ind på din konto


Vi hjælper gerne med at udfylde skrotningsattesten, da det er meget vigtigt at den bliver udfyldt korrekt. Hvis den ikke kan læses eller der er fejl i reg.nr og konto nr. kan du risikere at skrotpræmien ikke bliver udbetalt.


Der kan være tilfælde, hvor man har købt en bil, for at lave den i stand og den dermed ikke er omregistreret. Her skal der søges dispensation, for at få skrotpræmie. Det hjælper vi meget gerne med og har ansøgningspapir til dette. Dette kan desværre tage længere tid.


Hvor henter vi skrotbiler?


Vi kører ud fra Ringkøbing og henter gerne biler der skal skrottes. Vi kan også hente længere væk, men så vil det først blive når vi kommer i nærheden af din by. Ring nærmere for aftale omkring dette.

Veder Skrot afhenter skrotbiler både i Skjern, Hvide Sande, Søndervig, Holstebro, Herning, Tarm, Esbjerg og andre byer. Du ringer bare, så afhenter vi bilen.

Udfyld formularen og bliv kontaktet


Veder Skrot

No Bygade 12 • 6950 Ringkøbing
Daglig leder: Senius Jensen

Telefon:  +45 22 13 13 21
Email: vederskrot@gmail.com

Veder Skrot har hovedsæde i Ringkøbing, men vi kører meget gerne til vores nabobyer som Skjern, Hvide Sande, Søndervig, Holstebro, Herning for at hjælpe dig med dit skrot.

           Skrotbiler                             Jernskrot                         Elektronikskrot

Leveret af